ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ – ΑΘΗΝΑ ΜΑΪΟΣ 2020

Πρακτορείο : Θωμόγλου Κων/νος

Ξενοδοχείο: ATHENEUM GRAND HOTEL

Ποσό: 145 ευρώ με πρωινό ( Περιλαμβάνει τον ξεναγό για την Ακρόπολη και το Μουσείο Ακρόπολης ).

Επιπλέον Χρέωση: Ο δεύτερος οδηγός κοστίζει 4 ευρώ και ο δημοτικός  φόρος είναι 3 ευρώ ανά δωμάτιο και διανυκτέρευση.

Η τριμελής επιτροπή προχώρησε στην πρότασή της προς την ολομέλεια των γονέων προτείνοντας ξενοδοχεία στο ιστορικό κέντρο για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα μνημεία της πόλης.

Η ολομέλεια των γονέων  ( 18 παρόντες σε σύνολο 24 )έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την ποιότητα των ξενοδοχείων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διεξήχθη ψηφοφορία και οι γονείς επέλεξαν ξενοδοχεία 4*. Ο Διευθυντής του σχολείου ζήτησε και έγινε ψηφοφορία για τα ξενοδοχεία 3*, τα οποία όμως μόνον ένας επέλεξε.

Η παραπάνω επιλογή επομένως ήταν η οικονομικότερη από τα ξενοδοχεία 4* και έτσι ήταν η τελική επιλογή.

                           11/02/2020

3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ 10/02/2020

ΠΡΑΞΗ 29/10-02-2020

 

ΘΕΜΑ: << ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ στις 28, 29 ΚΑΙ 30 ΜΑΪΟΥ 2020 >>


Η ολομέλεια των γονέων-συνοδών των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης, που θα πάρουν μέρος στην εκδρομή στην Αθήνα, η οποία συνήλθε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00΄, αποφάσισε κατά πλειοψηφία και ενέκρινε την πρώτη πρόταση της τριμελούς επιτροπής, η οποία είχε συγκροτηθεί με την υπ αριθμόν πράξη 26/3-02-2020 του δ/ντή του σχολείου.

Επομένως η εκδρομή της 28,29 και 30 Μαϊου 2020, σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής και την έγκριση των γονέων-συνοδών, ανατίθεται στο τουριστικό πρακτορείο << ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ>>, Ερμού 29 Σέρρες.

Η επιτροπή

Δήμου Αντώνιος

Μπαλτζή Μαρία

Σισμάνης Θεολόγος

Στην απονομή των Βραβείων Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε Παραμεθόριες Περιοχές από την UNESCO το 3ο Δημοτικό σχολείο Σερρών είχε τη δική του εκπρόσωπο. Μία από τους δέκα εκπαιδευτικούς που βραβεύτηκαν είναι και η κα Μαρία Αναγνωστίδου. 

Εκπαιδευτικός της Β τάξης, εκπροσωπεί την  UNESCO  στο σχολείο μας και αναλαμβάνει δράσεις σύμφωνα με τα θέματα που θέτει η ομάδα των ASP Net Schools της Ελλάδας.

Στο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και γνώσεων των Ελλήνων εκπαιδευτικών των ακριτικών περιοχών αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO Αικατερίνη Τζιτζικώστα, υπογραμμίζοντας ότι τα βραβεία αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα που αποδίδει η Επιτροπή στο ρόλο των δασκάλων, που σήμερα είναι πιο πολυσύνθετος από ποτέ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο δάσκαλος σήμερα δεν επιφορτίζεται μόνο με τη μετάδοση γνώσεων και την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων, αλλά οφείλει παράλληλα να εξοικειώνει τα παιδιά με τις νέες τεχνολογίες, την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη, το διαπολιτισμικό διάλογο, την ισότητα και τον σεβασμό απέναντι στη διαφορετικότητα».

Το  Α΄Βραβείο animation για την ταινία «Παράλληλοι κόσμοι» πήραν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε1 του σχολείου μας στα πλαίσια του 9ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema διάβασες;».

Οι αιτήσεις εγγραφών στα Δημοτικό Σχολεία για το σχολικό έτος για το Σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 20 Μαΐου2019.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως και 31-12-201.3

Ανοίξτε τη σχετική εγκύκλιο