Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄και Στ΄ τάξεων εκτέλεσαν στην αυλή του σχολείου το λεγόμενο πείραμα του Ερατοσθένη, με το οποίο, χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία και απλές πράξεις, υπολογίζουμε την περίμετρο της Γης.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν την ημέρα της εαρινής ισημερίας, 20 Μαρτίου, για να ισοδυναμεί η γωνία φ,που βλέπετε στις φωτογραφίες με το γεωγραφικό πλάτος της τοποθεσίας του σχολείου μας. Κατόπιν με απλούς υπολογισμούς βρήκαμε την περίμετρο της γης πλησιάζοντας πολύ κοντά στην πραγματική.

Για τον Ερατοσθένη και το πείραμά του πληροφορίες υπάρχουν στον σύνδεσμο της σελίδας του Ινστιτούτου Αστρονομίας Αστροφυσικής Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης https://www.astro.noa.gr/gr/eratosthenes/history.html , από όπου προέρχεται και η παραπάνω εικόνα.

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφτηκε το σχολείο μας ο πατέρας Αθανάσιος, εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Αντωνίου και συζήτησε με τα παιδιά του σχολείου μας γύρω από το θαύμα της γέννησης του Θεανθρώπου.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου μας στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Στις 13 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας  δραστηριότητες με θέμα: "Σέβομαι τη Διαφορετικότητα", από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής  Εκεχειρίας, τον Σύλλογο Ολυμπιονικών και το Βρετανικό Συμβούλιο.

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  άσκηση σεισμού. Στις 10:00 π.μ δόθηκε το σύνθημα από τον Διευθυντή του σχολείου και όλα τα τμήματα αντέδρασαν σύμφωνα με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης που είχε εκπονήσει ο σύλλογος διδασκόντων.