Εκτύπωση
Κατηγορία: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Εμφανίσεις: 452

Μαθητές τμημάτων του  σχολείου μας  βρέθηκαν στον πεζόδρομο της οδού Κ.Καραμανλή την Παρασκευή 15-12-2017 προκειμένου να συμμετέχουν στον στολισμό Χριστουγεννιάτικων δέντρων, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών  και το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Α΄ Βάθμια και Β΄ Βάθμια Εκπαίδευση Ν. Σερρών “ Στολίζω την πόλη μου” για έβδομη συνεχή χρονιά...

Η πρωτοτυπία του δέντρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών ήταν ότι τα στολίδια που του  κρεμάσαμε κατασκευάστηκαν από πλαστικές σακούλες. Παράλληλα με τον πολιτιστικό στόχο που επιτύχαμε δώσαμε και μια περιβαλλοντική χροιά στη δράση μας στέλνοντας το μήνυμα "Ανακυκλώστε με τη φαντασία σας".

"Με στόχο την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή, την ενεργοποίηση της φαντασίας και της δημιουργικής ικανότητας των μικρών παιδιών, των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου, στολίζουμε το κέντρο της πόλης μας.  Τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά. Έτσι μετά από τη σημερινή εκδήλωση “ Στολίζω την πόλη μου” ξεκινά  στις 20 Δεκεμβρίου 2017 η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”, με πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους”, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επισκεπτόμενος τον πεζόδρομο της Κ. Καραμανλή, συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού και Πολιτισμού Βασίλη Τερζή.